Uitgebreide informatie over Appartement Unser Unterberg in Maria Alm. Appartement voor  personen in Maria Alm Uitgebreide informatie over Appartement Unser Unterberg in Maria Alm. Appartement voor personen in Maria Alm
Appartement Maria Alm

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Maria Alm

Unser Unterberg Maria Alm

Appartement in Maria Alm

Het hotel en de fraaie nieuwe appartementen van Unser Unterberg vind je net buiten het plaatsje Maria Alm direct naast de Abergbahn skiliften. Voor de kids is er genoeg te doen en met liefst 120 kilometer aan skipistes is ook over vermaak in de sneeuw niet te klagen. Daarnaast beschikt de accommodatie over een wellnessruimte. Voor de hotelgangers staat er iedere dag ontbijt en een diner klaar. Mocht je verblijven in een van de appartementen, dan heb je de mogelijkheid om dit ter plaatse bij te boeken.

  • € 690,00
  • 4-sterren Appartement
  • personen
Unser Unterberg, Appartement voor  personen in Maria Alm


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (TUI) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Maria Alm

Resort Maria Alm - Appartement

Resort Maria Alm - Appartement
vanaf 399 EURO
Bekijk Appartement

Unser Unterberg

Unser Unterberg
vanaf 690,00 EURO
Bekijk Appartement

Almblick

Almblick
vanaf 739,66 EURO
Bekijk Appartement

Apartment Schinking

Apartment Schinking
vanaf 536,48 EURO
Bekijk Appartement

Dorfblick Maria Alm

Dorfblick Maria Alm
vanaf 1037,27 EURO
Bekijk Appartement

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Maria Alm is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, veelzijdig en het is perfect om te wintersporten in Maria Alm. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een pension, appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel de juiste accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.