Pension Maria Alm. Er zijn voldoende pensions en privatzimmer in Maria Alm. Bekijk nu ons onafhankkelijke en makkelijke overzicht van de beste pensions in Maria Alm. Pension Maria Alm. Er zijn voldoende pensions en privatzimmer in Maria Alm. Bekijk nu ons onafhankkelijke en makkelijke overzicht van de beste pensions in Maria Alm.
Booking.com

Pension Maria Alm

Een pension is weer eens wat anders dan een pension of hotel. Een pension (in het duits Fruhstuckzimmer) is een kamer (met eigen of gedeelde badkamer). Meestal zijn pensions bij mensen thuis en worden ze aangeboden in combinatie met een ontbijt.
Hieronder staat een tool van booking.com, hiermee kan je direct een beschikbaar pension zoeken.

Booking.com

Pension Maria Alm boeken via een reisorganisatie

Er zijn een aantal reisorganisatie die pensions in Maria Alm aanbieden. Hieronder staan wat advertenties van reisorganisaties die pensions in Maria Alm aanbieden.

  • Pension Maria Alm - Landgasthof Almerwirt

    Landgasthof Almerwirt

    Pension in Maria Alm (3-sterren)
    Op een zeer centrale locatie, maar toch rustig gelegen in Maria Alm ligt het traditionele Hotel Almerwirt. Alle kamers zijn ruim en authentiek ingericht en voorzien van een comfortabele badkamer. 's Morgens staat er een heerlijk ontbijtbuffet met bio-vitaliteitshoek voor je klaar, zodat je vol energie de piste op kan. De skilift, die je direct toegang gee ...lees verder

    Meer informatie vanaf 479,00 EURO