TREINREIS boeken naar Maria Alm? Wij vertellen je hoe je met de trein naar Maria Alm kunt reizen. Inclusief reistijden en prijzen. TREINREIS boeken naar Maria Alm? Wij vertellen je hoe je met de trein naar Maria Alm kunt reizen. Inclusief reistijden en prijzen.
trein Maria Alm

DIRECT PRIJZEN ZIEN

De NS biedt al treinkaartjes aan vanaf 100 EURO.

Meer informatie..

Trein Maria Alm - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Maria Alm is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist via Duitsland rustig en comfortabel naar Maria Alm. Het dichtstbijzijnde station bij Maria Alm is Saalfelden. Met de buspendel kun je dan verder reizen naar Maria Alm. Om deze manier is Maria Alm uitermate goed bereikbaar per trein.

Trein Maria Alm - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Maria Alm te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Maria Alm kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 200 Euro per persoon.

Trein Maria Alm - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar Maria Alm wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.Trein Maria Alm - Nachttrein

Je kunt ook met de nachttrein naar Maria Alm. Je vertrekt dan vrijdagmiddag, of vrijdagavond en bent op zaterdagochtend in Maria Alm. Je kan die dag al skien of boarden. Als je op zaterdagavond weer terug reist, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil! Helaas is de nachttrein naar Maria Alm niet online te reserveren bij de NS.

Wij hebben echter ontdekt dat je de tickets wel online kunt boeken op de website van de Deutsche Bahn. In sommige gevallen is dit ook nog eens goedkoper. De website van de Deutsche Bahn is niet in het Nederlandse beschikbaar, maar wel in het Duits of Engels.

Let op je kunt hier alleen met een creditcard of met Paypal betalen

Trein Maria Alm - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Maria Alm.
 • Trein naar Mariaalm met accomodatie Maria Alm - Alpenparks Resort Maria Alm Res.

  Alpenparks Resort Maria Alm Res.

  Trein naar Mariaalm met accomodatie in Maria Alm
  ...lees verder

  Meer informatie vanaf 929 EURO
 • Trein naar Mariaalm met accomodatie Maria Alm - Sporthotel Alpenland

  Sporthotel Alpenland

  Trein naar Mariaalm met accomodatie in Maria Alm
  Uitstekend 4-sterrenhotel met bijzonder goede service aan de rand van het gezellige centrum van Maria Alm. ...lees verder

  Meer informatie vanaf 859 EURO