Skiverhuur Maria Alm - snowboard en skiverhuur Maria Alm

Ski's huren in Maria Alm met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Maria Alm - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Maria Alm waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting • skiverhuur Maria Alm - Agasport GadenstĄtter
  Agasport GadenstĄtter Oberdorf 19
  Maria Alm
  Salzburg

  Tot
  32% korting bij een online reservering meer informatie

Skiverhuur Maria Alm - tips

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Maria Alm. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Idealiter zoek je een skiverhuur Maria Alm vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Maria Alm aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Wat kost skiverhuur in Maria Alm

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Maria Alm.

Houd er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Maria Alm - tips

De medewerkers van de skiverhuur Maria Alm kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Maria Alm.

Lekker winkelen in de skiverhuur Maria Alm.

De skiverhuurn Maria Alm is natuurlijk ook een plaat om leuk te winkelen. Je kan hier prima shoppen voor een leuke muts, buff of ski zonnebril.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelmen met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of buff. Een rugbeschermer wordt ook steeds belangrijker. En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Vergelijk overigens de skiverhuur Maria Alm goed want dit loont. Je kunt di online doen. Zoek gewoon de website van de verhuurder.


FAQ skiverhuur Maria Alm

Hieronder staan de meest gestelde vragen over skiverhuur in Maria Alm.

Waar is de skiverhuur in Maria Alm?

In Maria Alm zijn meerdere shops waar je skimateriaal kunt huren. Een aantal vindt je onderaan de piste, vlakbij de skilift. Wanneer je er zeker van wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of wanner je kostbare tijd wilt besparen tijdens je, toch al veels te korte, wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hier staan de skiverhuren in Maria Alm waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

Meer informatie

Wat kost skihuur in Maria Alm

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat er wordt gekozen. Hier staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren in Maria Alm.

Een snowboard huren in Maria Alm kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Een set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen bij de skiverhuur in Maria Alm.

Meer informatie

social media

Facebook
Twitter
Instagram