Hotel Alpin en Style Hotel Rosenhof

Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Muhlbach am Hochkonig

Het familiaire 4-sterrenhotel Alpin & Style Hotel Rosenhof ligt in Muhlbach en daarmee aan de ingang van het Pustertal in het hart van Zuid-Tirol. Het centrum van Muhlbach ligt ongeveer 350 m verderop en de toegang tot het skigebied Gitschberg-Jochtal vindt u al na ca. 200 m. De pistes van de Plose, de huisberg van Brixen, bereikt u na ongeveer 20 km. Op aanvraag brengt een gratis shuttlebus u eenvoudig naar de skigebieden.

Bij de algemene uitrusting van het hotel horen een lift, Wi-Fi, restaurant, bar, verblijfsruimte met tv, kinderspeelkamer, skiruimte en terras. Volgens beschikbaarheid kunt u gratis gebruikmaken van parkeerplaatsen en van een parkeergarage (tegen betaling). Het binnenzwembad (07 - 19 uur) en het ca. 1.000 mē grote wellnessgedeelte (15 - 19 uur) met Finse sauna, stoombad, biosauna, gezinstextielsauna, buitenwhirlpool, infraroodcabine, belevenisdouches, rustruimte en theehoek kunt u gratis gebruiken.
  • Prijs vanaf: 679,00 EURO
  • Sterren: 4-sterren Appartement
  • Aantal personen: personen
Hotel Alpin en Style Hotel Rosenhof, Hotel voor  personen in Muhlbach am Hochkonig
Bovenstaande informatie is afkomstig van Wintertrex.nl en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van Wintertrex.nl

Meer Hotel Muhlbach am Hochkonig

Bekijk het de pagina: Hotel Muhlbach am Hochkonig. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Hotel Alpin en Style Hotel Rosenhof

Hotel Alpin en Style Hotel Rosenhof
vanaf 679,00 EURO meer info

Hotel Heinrichshof

Hotel Heinrichshof
vanaf 569,00 EURO meer info