Pensions Muhlbach. Overzicht van alle pensions in Muhlbach. Met handige tips om snel de juiste accomodatie in Muhlbach am Hochkonig te vinden. Pensions Muhlbach. Overzicht van alle pensions in Muhlbach. Met handige tips om snel de juiste accomodatie in Muhlbach am Hochkonig te vinden.
Booking.com

Pension Muhlbach

Een pension is weer eens wat anders dan een pension of hotel. Een pension (in het duits Fruhstuckzimmer) is een kamer (met eigen of gedeelde badkamer). Meestal zijn pensions bij mensen thuis en worden ze aangeboden in combinatie met een ontbijt.

Pension Muhlbach boeken via een reisorganisatie

Er zijn een aantal reisorganisatie die pensions in Muhlbach aanbieden. Hieronder staan wat advertenties van reisorganisaties die pensions in Muhlbach aanbieden.

  • Pension Muhlbach - Gasthof Batzinger

    Gasthof Batzinger

    Pension in Muhlbach (2-sterren)
    Het authentieke Gasthof Batzinger wordt gerund door Nederlands personeel en is een geweldige plek om te verblijven tijdens je wintersport vakantie. Op ongeveer 2 kilometer afstand vind je de skiliften, maar de skibus die op 20 meter van het gasthof stopt, brengt je hier snel naartoe. Op het gezellige terras van Gasthof Batzinger met panoramisch uitzicht k ...lees verder

    Meer informatie vanaf 519,00 EURO