De beste hotels in Muhlbach op een rij. Onafhankelijk en objectief overzicht van hotels in Muhlbach. De beste hotels in Muhlbach op een rij. Onafhankelijk en objectief overzicht van hotels in Muhlbach.
Booking.com

Zelf een hotel in Muhlbach boeken?

Het is ook vrij eenvoudig om een hotel in Hinterglemm te boeken. Bij het tourismusbureau kun je een lijst aanvragen met alle beschikbare Hotels in Hinterglemm.
 • Hotel Muhlbach - Hotel Alpenrose

  Hotel Alpenrose

  Hotel in Muhlbach
  Het familiehotel Alpenrose in Muhlbach am Hochkonig is het perfecte start- en eindpunt voor een heerlijke wintersportvakani Muhlbach am Hochkonig. Je vindt het hotel aan de rand van het centrum en kunt er uitstekend ontspannen. Na een bezoek aan het wellnesscenter ben je zo weer klaar om op de fiets te stappen. ...lees verder

  Meer informatie vanaf 689 EURO
 • Hotel Muhlbach - Hotel Heinrichshof

  Hotel Heinrichshof

  Hotel in Muhlbach
  Hotel Heinrichshof is deze zomer volledig gerenoveerd (nieuwe foto's volgen z.s.m.). Het is een uiterst comfortabel hotel met luxe kamers en met een uitstekende ligging in het centrum van Muhlbach am Hochkonig. 's Morgens ben je met de skibus binnen vijf minuten bij de liften en na een dag vol plezier kun je terugskien tot aan het hotel. Alle kamers zijn voo ...lees verder

  Meer informatie vanaf 499 EURO • Tips voor het zoeken van een goedkoop hotel in Muhlbach

  Als je je budget liever in Muhlbach, of op de piste uitgeeft, dan hebben wij nog een paar tips bij het zoeken van een goedkoop hotel Muhlbach.