Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Lohningerhof in Maria Alm. Appartement voor  personen in Maria Alm Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Lohningerhof in Maria Alm. Appartement voor personen in Maria Alm
Hotel Maria Alm

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Maria Alm

Hotel Lohningerhof Maria Alm

Hotel in Maria Alm

Na een dag op de ski's komt u terug in dit sfeervolle familiehotel en geniet u samen met de andere gasten van de ski jause die dagelijks voor u klaarstaat. Ontdek daarna het wellnesscentrum en kom tot rust in de sauna of het stoombad. 's Avonds staat een heerlijk dinerbuffet voor u klaar. Het fijne van dit hotel is ook dat de piste en lift op slechts 50 meter liggen en het centrum vlakbij is. Dit hotel is het perfecte uitgangspunt voor de echte wintersporter die ook wil ontspannen en op zoek is naar luxe en comfort.

  • € 775,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen
Hotel Lohningerhof, Hotel voor  personen in Maria Alm


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Bizztravel) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Maria Alm

Aparthotel Marco Polo Alpina

Aparthotel Marco Polo Alpina
vanaf 704,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Lohningerhof

Hotel Lohningerhof
vanaf 775,00 EURO
Bekijk Hotel

Marco Polo Alpina familie- en sporthotel

Marco Polo Alpina familie- en sporthotel
vanaf 572,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Niederreiter

Hotel Niederreiter
vanaf 240,00 EURO
Bekijk Hotel

Maria Alm Dreams

Maria Alm Dreams
vanaf 1229,67 EURO
Bekijk Hotel

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Maria Alm is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, veelzijdig en het is perfect om te wintersporten in Maria Alm. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een pension, appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel de juiste accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.