Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Heinrichshof in Muhlbach. Appartement voor  personen in Muhlbach Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Heinrichshof in Muhlbach. Appartement voor personen in Muhlbach
Hotel Muhlbach

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Muhlbach

Hotel Heinrichshof Muhlbach

Hotel in Muhlbach

Hotel Heinrichshof is deze zomer volledig gerenoveerd (nieuwe foto's volgen z.s.m.). Het is een uiterst comfortabel hotel met luxe kamers en met een uitstekende ligging in het centrum van Muhlbach am Hochkonig. 's Morgens ben je met de skibus binnen vijf minuten bij de liften en na een dag vol plezier kun je terugskien tot aan het hotel. Alle kamers zijn voorzien van een balkon, geniet hier van het schitterende uitzicht. De fijne ligging, het verblijf op basis van all inclusive, de prima keuken en de gastvrije eigenaren maken Hotel Heinrichshof tot een prima uitvalsbasis voor een geweldige wintersportvakantie!

  • € 519,00
  • 3-sterren Hotel
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Muhlbach

Hotel Alpenrose

Hotel Alpenrose
vanaf 689,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Heinrichshof

Hotel Heinrichshof
vanaf 519,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Aldiana Hochkonig

Hotel Aldiana Hochkonig
vanaf 889,00 EURO
Bekijk Hotel

Alpengasthof Kopphutte

Alpengasthof Kopphutte
vanaf 318,00 EURO
Bekijk Hotel

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Muhlbach is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, veelzijdig en het is perfect om te wintersporten in Muhlbach. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een pension, appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel de juiste accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.