Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Alpin & Style Hotel Rosenhof in Muhlbach. Appartement voor  personen in Muhlbach Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Alpin & Style Hotel Rosenhof in Muhlbach. Appartement voor personen in Muhlbach
Hotel Muhlbach

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Muhlbach

Hotel Alpin & Style Hotel Rosenhof Muhlbach

Hotel in Muhlbach

Het familiaire 4-sterrenhotel Alpin & Style Hotel Rosenhof ligt in Muhlbach en daarmee aan de ingang van het Pustertal in het hart van Zuid-Tirol. Het centrum van Muhlbach ligt ongeveer 350 m verderop en de toegang tot het skigebied Gitschberg-Jochtal vindt u al na ca. 200 m. De pistes van de Plose, de huisberg van Brixen, bereikt u na ongeveer 20 km. Op aanvraag brengt een gratis shuttlebus u eenvoudig naar de skigebieden.

Bij de algemene uitrusting van het hotel horen een lift, Wi-Fi, restaurant, bar, verblijfsruimte met tv, kinderspeelkamer, skiruimte en terras. Volgens beschikbaarheid kunt u gratis gebruikmaken van parkeerplaatsen en van een parkeergarage (tegen betaling). Het binnenzwembad (07 - 19 uur) en het ca. 1.000 mē grote wellnessgedeelte (15 - 19 uur) met Finse sauna, stoombad, biosauna, gezinstextielsauna, buitenwhirlpool, infraroodcabine, belevenisdouches, rustruimte en theehoek kunt u gratis gebruiken.

  • € 679,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Muhlbach

Alpengasthof Kopphutte

Alpengasthof Kopphutte
vanaf 455,00 EURO
Bekijk Hotel

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Muhlbach is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, veelzijdig en het is perfect om te wintersporten in Muhlbach. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een pension, appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel de juiste accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.