Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Alpenrose in Muhlbach. Appartement voor  personen in Muhlbach Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Alpenrose in Muhlbach. Appartement voor personen in Muhlbach
Hotel Muhlbach

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Muhlbach

Hotel Alpenrose Muhlbach

Hotel in Muhlbach

Het familiehotel Alpenrose in Muhlbach am Hochkonig is het perfecte start- en eindpunt voor een heerlijke wintersportvakani Muhlbach am Hochkonig. Je vindt het hotel aan de rand van het centrum en kunt er uitstekend ontspannen. Na een bezoek aan het wellnesscenter ben je zo weer klaar om op de fiets te stappen.

  • € 689,00
  • 3-sterren Hotel
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Muhlbach

Hotel Alpenrose

Hotel Alpenrose
vanaf 689,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Heinrichshof

Hotel Heinrichshof
vanaf 519,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Aldiana Hochkonig

Hotel Aldiana Hochkonig
vanaf 889,00 EURO
Bekijk Hotel

Alpengasthof Kopphutte

Alpengasthof Kopphutte
vanaf 318,00 EURO
Bekijk Hotel

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Muhlbach is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, veelzijdig en het is perfect om te wintersporten in Muhlbach. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een pension, appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel de juiste accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.