Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Alpenland in Maria Alm. Appartement voor  personen in Maria Alm Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Alpenland in Maria Alm. Appartement voor personen in Maria Alm
Hotel Maria Alm

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Maria Alm

Hotel Alpenland Maria Alm

Hotel in Maria Alm

Aan de rand van het leuke centrum van Maria Alm, op 750 meter van de gondel Hinterreit vind je Hotel Alpenland. Dit authentieke hotel beschikt over traditioneel ingerichte kamers, een spa met sauna en een heerlijk verwarmd binnenzwembad.

Het restaurant van Hotel Alpenland is sfeervol ingericht en zowel 's morgens als 's avonds worden hier heerlijke regionale specialiteiten en internationale gerechten geserveerd.

  • € 1394,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb Wintersport) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Maria Alm

Hotel Eder

Hotel Eder
vanaf 832,00 EURO
Bekijk Hotel

Alpenland Sporthotel Maria Alm

Alpenland Sporthotel Maria Alm
vanaf 802,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Alpenland

Hotel Alpenland
vanaf 1394,00 EURO
Bekijk Hotel

Eder - das Hochkonig Lifestyle Hotel

Eder - das Hochkonig Lifestyle Hotel
vanaf 1012,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Salzburgerhof

Hotel Salzburgerhof
vanaf 529,00 EURO
Bekijk Hotel

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Maria Alm is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, veelzijdig en het is perfect om te wintersporten in Maria Alm. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een pension, appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel de juiste accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.