Uitgebreide informatie over Appartement Tauernlodge Liz in Muhlbach in Muhlbach. Appartement voor 24 personen in Muhlbach Uitgebreide informatie over Appartement Tauernlodge Liz in Muhlbach in Muhlbach. Appartement voor 24 personen in Muhlbach
Appartement Muhlbach

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Muhlbach

Tauernlodge Liz in Muhlbach Muhlbach

Appartement in Muhlbach

Op korte afstand van het centrum en de liften van het populaire Muhlbach am Hochkonig en met een prachtig uitzicht op de prachtige bergen, is dit prachtige en vooral zeer luxueuze chalet gelegen. Het chalet is van het type 2-onder-1-kap, waarbij U zowel de linkerhelft als de rechterhelft volledig alleen bewoont.

Door de grote oppervlakte, verdeeld over drie etages, is het een ideaal chalet voor samen reizende vrienden of families tot maximaal 24 personen. De hoogwaardige inrichting en warme aankleding zorgt ervoor dat U zich gelijk thuis voelt.
Elke woninghelft bestaat uit een begaande grond waar de woonkamer met open keuken is gesitueerd welke direct toegang biedt tot het grote terras met tuin. Ook hier vindt U de eerste slaapkamer met badkamer. Op de eerste etage zijn 3 royale slaapkamers waarvan 1 met een badkamer en suite. Voor de andere 2 slaapkamers is er een 2e badkamer. Na een dagje genieten van de sneeuw, een lekkere wandeling of mountainbiketour kunt u heerlijk ontspannen in uw prive wellness met sauna welke samen met de skiberging in de kelder is gesitueerd. Kortom een prachtig chalet welke met recht minimaal vier sterren waardig is.

In alle seizoenen is Muhlbach naast de winter een aantrekkelijke lente-, zomer- en herfst bestemming. Vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld mountainbikers, wandelaars, paragliders, ruiters en natuurlijk rustzoekers zijn in de directe omgeving te vinden. De winter heeft geen verdere uitleg nodig. Het grote moderne skigebied Hochkonig ligt aan uw voeten.

Bijzonderheden: Het huis is in aanbouw en zal gereed zijn in juni 2019. De getoonde foto's zijn symboolfoto's welke het comfortniveau weergeven. In de loop van juli 2019 zullen de uiteindelijke foto's beschikbaar zijn

  • € 1821,00
  • 4-sterren Appartement
  • 24 personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Muhlbach

Sonnenhang

Sonnenhang
vanaf 1365 EURO
Bekijk Appartement

Tauernlodge Liz in Muhlbach

Tauernlodge Liz in Muhlbach
vanaf 1821,00 EURO
Bekijk Appartement

Muhlbach

Muhlbach
vanaf 540,00 EURO
Bekijk Appartement

Can Amper

Can Amper
vanaf 956,00 EURO
Bekijk Appartement

Alpen Villa Danica

Alpen Villa Danica
vanaf 956,00 EURO
Bekijk Appartement

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Muhlbach is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, veelzijdig en het is perfect om te wintersporten in Muhlbach. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een pension, appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel de juiste accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.