Uitgebreide informatie over Appartement Sommerstein in Maria Alm. Appartement voor 5 personen in Maria Alm Uitgebreide informatie over Appartement Sommerstein in Maria Alm. Appartement voor 5 personen in Maria Alm
Appartement Maria Alm

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Maria Alm

Sommerstein Maria Alm

Appartement in Maria Alm

Direct tegen het centrum van het altijd gezellige Maria Alm is dit prachtige huis gelegen. De locatie is perfect, in de zomer direct naast het zwembad en de tennisbanen, met directe toegang tot de vele wandelpaden en mountainbike routes en in de winter vlakbij de langlaufloipes en bij voldoende sneeuw kun je nagenoeg tot vlakbij het huis terugskien.
Uw vakantiewoning is gelegen op de 1e etage en heeft een eigen ingang, hierdoor veel privacy. De inrichting is zeer sfeervol en door de vele houtdetails voelt het gelijk warm en behaaglijk aan.
De ruime woonkamer is voorzien van een open keuken en heeft een directe toegang tot het ruime balkon met een prachtig uitzicht. Daarnaast beschikt u over 2 ruime slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. In de tuin staan speeltoestellen waar uw kinderen gebruik van mogen maken.

Maria Alm, gelegen op 800 meter hoogte, is een sneeuwzeker vakantiedorp aan de voet van de Hochkonig. Het skigebied Hochkonig met 150 km aan pisten is onderdeel van de Ski Amade. Naast skien kun je ook heerlijk wandelen en rodelen. Een groot loipen netwerk voor de langlaufer maakt dat Maria Alm een ideale wintersportbestemming is.
In alle jaargetijden is Maria Alm bekend en eigenlijk is er altijd wel wat te doen. De mooie natuur, een veelvoud aan wandelpaden, mountainbike routes of een van de vele mooi aangelegde golfbanen zorgen ervoor dat het dorp het gehele jaar de moeite waard is om te bezoeken.

  • € 479,00
  • 4-sterren Appartement
  • 5 personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Maria Alm

Appartementen Maria Alm

Appartementen Maria Alm
vanaf 425,00 EURO
Bekijk Appartement

Panorama Appartement Maria Alm

Panorama Appartement Maria Alm
vanaf 658,43 EURO
Bekijk Appartement

Klinglerau

Klinglerau
vanaf 356,29 EURO
Bekijk Appartement

Dorfresidence & Residence Schmiedhofl

Dorfresidence & Residence Schmiedhofl
vanaf 1015 EURO
Bekijk Appartement

Panoramablick Maria Alm

Panoramablick Maria Alm
vanaf 724,00 EURO
Bekijk Appartement

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Maria Alm is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, veelzijdig en het is perfect om te wintersporten in Maria Alm. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een pension, appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel de juiste accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.