Uitgebreide informatie over Appartement Peter A in Dienten. Appartement voor 4 personen in Dienten Uitgebreide informatie over Appartement Peter A in Dienten. Appartement voor 4 personen in Dienten
Appartement Dienten

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Dienten

Peter A Dienten

Appartement in Dienten

Dienten, een heerlijk familiedorp aan de voet van de machtige “Hochkönig”, een van de meest sneeuwzekere gebieden in het Salzburger Land, is een genot voor skiërs, snowboarders en toerskiërs. Alles is op loopafstand bereikbaar, dus kunt u de auto laten staan. Bij voldoende sneeuw loopt de skiroute tot achter het huis! In de zomer biedt het uitgebreide berglandschap volop mogelijkheden om heerlijk te genieten van de mooie natuur. Echt adembenemend is het uitzicht. Uw vakantiewoning bevindt zich op de 2e etage en is eenvoudig en netjes ingericht. U beschikt over een praktisch ingerichte woonkeuken, 2 slaapkamers en een badkamer.

  • € 335,57
  • 3-sterren Appartement
  • 4 personen
Peter A, Appartement voor 4 personen in Dienten


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Belvilla) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Dienten

Anni

Anni
vanaf 1091,37 EURO
Bekijk Appartement

Peter A

Peter A
vanaf 335,57 EURO
Bekijk Appartement

Peter B

Peter B
vanaf 335,57 EURO
Bekijk Appartement

Chalet Sonnberg

Chalet Sonnberg
vanaf 831,00 EURO
Bekijk Appartement

Emma Top 1

Emma Top 1
vanaf 399,00 EURO
Bekijk Appartement

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Dienten is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, veelzijdig en het is perfect om te wintersporten in Dienten. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een pension, appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel de juiste accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.