Uitgebreide informatie over Appartement Panoramablick Maria Alm in Maria Alm. Appartement voor 6 personen in Maria Alm Uitgebreide informatie over Appartement Panoramablick Maria Alm in Maria Alm. Appartement voor 6 personen in Maria Alm
Appartement Maria Alm

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Maria Alm

Panoramablick Maria Alm Maria Alm

Appartement in Maria Alm

Een uitzicht als op een ansichtkaart over het mooie Maria Alm, dat je in deze in 2011 gebouwde moderne vakantiewoning. Het huis ligt tegen een helling vlakbij het centrum van het altijd gezellige Maria Alm. Deze vakantiewoning is zeer ruim, modern en luxueus ingericht. De woonkamer met gezellige houtkachel beschikt over meerdere balkons en een gezellige open keuken, uiteraard voorzien van alle moderne apparatuur. Verder heb je de beschikking over twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed, voldoende kastruimte en een balkon, twee badkamers, waarvan een met ligbad en speciaal voor de kinderen is er een (kinder)slaapkamer op de hoger gelegen etage. Vanwege de hoogte en de grootte van de slaapkamer is deze eigenlijk alleen geschikt voor kinderen. Deze vakantiewoning is dan ook geschikt voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen, of 4 volwassenen. Meer volwassenen worden door de eigenaar niet geaccepteerd.

Het uitzicht is ronduit fantastisch. je hebt een onbelemmerd uitzicht op de Hochkonig, het dorp met zijn spitse kerktoren, of een van de vele almen. Maria Alm, gelegen op 800 meter hoogte, is een sneeuwzeker vakantiedorp aan de voet van de Hochkonig. Het skigebied Hochkonig met 150 km aan pisten is onderdeel van de Skiamade. Naast skien kun je ook heerlijk wandelen en rodelen. Een groot loipennetwerk voor de langlaufer maakt dat Maria Alm een ideale wintersportbestemming is.

In alle jaargetijden is Maria Alm bekend en eigenlijk is er altijd wel wat te doen. De mooie natuur, een veelvoud aan wandelpaden, moutainbikeroutes of een van de vele mooi aangelegde golfbanen zorgen ervoor dat het dorp het gehele jaar de moeite waard is om te bezoeken.

  • € 724,00
  • 4-sterren Appartement
  • 6 personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Maria Alm

Appartementen Maria Alm

Appartementen Maria Alm
vanaf 425,00 EURO
Bekijk Appartement

Panorama Appartement Maria Alm

Panorama Appartement Maria Alm
vanaf 658,43 EURO
Bekijk Appartement

Klinglerau

Klinglerau
vanaf 356,29 EURO
Bekijk Appartement

Dorfresidence & Residence Schmiedhofl

Dorfresidence & Residence Schmiedhofl
vanaf 1015 EURO
Bekijk Appartement

Panoramablick Maria Alm

Panoramablick Maria Alm
vanaf 724,00 EURO
Bekijk Appartement

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Maria Alm is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, veelzijdig en het is perfect om te wintersporten in Maria Alm. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een pension, appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel de juiste accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.