Uitgebreide informatie over Appartement Muhlbach Lodge 1 in Muhlbach. Appartement voor 12 personen in Muhlbach Uitgebreide informatie over Appartement Muhlbach Lodge 1 in Muhlbach. Appartement voor 12 personen in Muhlbach
Appartement Muhlbach

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Muhlbach

Muhlbach Lodge 1 Muhlbach

Appartement in Muhlbach

Schitterend gelegen, met de prachtige Hochkonig op de achtergrond, is tegen een zonnige helling in het gezellige Muhlbach am Hochkonig, deze zeer luxueuze Lodge gelegen. Deze Lodge, welke u alleen bewoont, biedt u alles wat u in uw vakantie wenst. Als u binnenkomt valt gelijk de enorme woonkamer met open keuken op. De sfeervolle inrichting, het gebruik van veel hout, leuke details en de hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat u zich gelijk thuis voelt. De open keuken is voorzien van alle moderne apparatuur. Vanuit de woonkamer en keuken heeft u toegang tot het royale terras, met een gedeeltelijke overkapping, welke aan de zonzijde is. U beschikt over totaal 4 slaapkamers, waarvan 3 zijn gesitueerd op de bovenste etage en hebben gedeeltelijk een badkamer en suite. In totaal zijn er 4 badkamers. Alle slaapkamers zijn prachtig ingericht in de sfeer van het huis. Na een dagje genieten van de sneeuw, een lekkere wandeling of mountainbiketour kunt U zich heerlijk ontspannen in uw eigen prive wellness met sauna welke zich in het souterrain bevindt. Ook is hier een dubbele garage voor uw auto. Zowel in de zomer als in de winter is Muhlbach een ideaal uitgangspunt van uw vakantie! Vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld mountainbikers, golfers, wandelaars, gletsjerskiers, paragliders, ruiters en natuurlijk rustzoekers zijn in de directe omgeving te vinden. In de winter bent U in enkele autominuten bij de pistes van het Hochkonig skigebied, een prachtig sneeuwzeker skigebied met meer dan 120 km aan pistes. Kortom een prachtig chalet welke met recht minimaal vier sterren waardig is. Bijzonderheden: Het huis is in aanbouw en zal gereed zijn in juli 2017. De getoonde foto s zijn symboolfoto s welke het comfortniveau weergeven maar kunnen afwijken. Omdat er in de omgeving nog meer chalets worden gebouwd, kan er mogelijk beperkte bouwoverlast zijn.

  • € 1359,01
  • -sterren Appartement
  • 12 personen
Muhlbach Lodge 1, Appartement voor 12 personen in Muhlbach


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Belvilla) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Muhlbach

Muhlbach Lodge 1

Muhlbach Lodge 1
vanaf 1359,01 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Dorfli

Appartement Dorfli
vanaf 1515,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Sonnenhang

Appartement Sonnenhang
vanaf 655,00 EURO
Bekijk Appartement

Sonnenhang

Sonnenhang
vanaf 422,0 EURO
Bekijk Appartement

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Muhlbach is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, veelzijdig en het is perfect om te wintersporten in Muhlbach. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een pension, appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel de juiste accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.