Uitgebreide informatie over Appartement Marbachhohe in Dienten. Appartement voor 4 personen in Dienten Uitgebreide informatie over Appartement Marbachhohe in Dienten. Appartement voor 4 personen in Dienten
Appartement Dienten

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Dienten

Marbachhohe Dienten

Appartement in Dienten

Dienten, een heerlijk familiedorp aan de voet van de machtige Hochkonig , een van de meest sneeuwzekere gebieden in het Salzburger Land, is een genot voor skiers, snowboarders en toerskiers. Alles is op loopafstand bereikbaar, dus kunt u de auto laten staan. In de zomer biedt het uitgebreide berglandschap volop mogelijkheden om heerlijk te genieten van de mooie natuur. Echt adembenemend is het uitzicht. Uw vakantiewoning bevindt zich op de 2e etage en is eenvoudig en netjes ingericht. U beschikt over een praktisch ingerichte woonkeuken, 2 slaapkamers en een badkamer. In het aangrenzende pension kunt u gebruik maken van de relaxruimte met sauna. Bij de huiseigenaar kunt u dagelijks uw verse broodjes bestellen.

  • € 280,83
  • -sterren Appartement
  • 4 personen
Marbachhohe, Appartement voor 4 personen in Dienten


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Belvilla) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Dienten

Mountain Resort

Mountain Resort
vanaf 565 EURO
Bekijk Appartement

Anni

Anni
vanaf 571,05 EURO
Bekijk Appartement

Klingspitze

Klingspitze
vanaf 348,42 EURO
Bekijk Appartement

Marbachhohe

Marbachhohe
vanaf 280,83 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Almhof

Appartement Almhof
vanaf 1070 EURO
Bekijk Appartement

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Dienten is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, veelzijdig en het is perfect om te wintersporten in Dienten. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een pension, appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel de juiste accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.