Uitgebreide informatie over Appartement Emma Top 1 in Dienten. Appartement voor 10 personen in Dienten Uitgebreide informatie over Appartement Emma Top 1 in Dienten. Appartement voor 10 personen in Dienten
Appartement Dienten

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Dienten

Emma Top 1 Dienten

Appartement in Dienten

Dienten is een gezellig bergdorp midden in het skigebied Hochkonig dat zich uitstrekt van Muhlbach tot aan Maria Alm. Dit middelgrote skigebied telt 150 km aan skipistes en is centraal gelegen tussen de bekende skigebieden van Saalbach-Hinterglemm (40 km), Flachau (35 km) en Bad Gastein (35 km).
Een vakantie in de zomer is ook zeker de moeite waard. De prachtige omgeving telt vele wandel- en mountainbike routes van verschillende niveau's.
Het appartement is nieuw gebouwd in 2016 en ligt midden in het dorpje. Restaurants en supermarkt zijn op loopafstand en de skilift op 300 meter van uw voordeur. (skibus stopt voor de deur)
Met de drie grote slaapkamers, 3 badkamers, ruime woonkamer en compleet ingerichte keuken is dit nieuwe appartement zeer geschikt voor twee families of een groep tot 10 personen.

  • € 399,00
  • 4-sterren Appartement
  • 10 personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Dienten

Anni

Anni
vanaf 1091,37 EURO
Bekijk Appartement

Peter A

Peter A
vanaf 335,57 EURO
Bekijk Appartement

Peter B

Peter B
vanaf 335,57 EURO
Bekijk Appartement

Chalet Sonnberg

Chalet Sonnberg
vanaf 831,00 EURO
Bekijk Appartement

Emma Top 1

Emma Top 1
vanaf 399,00 EURO
Bekijk Appartement

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Dienten is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, veelzijdig en het is perfect om te wintersporten in Dienten. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een pension, appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel de juiste accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.