Uitgebreide informatie over Appartement Dorfresidence & Residence Schmiedhofl in Maria Alm. Appartement voor  personen in Maria Alm Uitgebreide informatie over Appartement Dorfresidence & Residence Schmiedhofl in Maria Alm. Appartement voor personen in Maria Alm
Appartement Maria Alm

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Maria Alm

Dorfresidence & Residence Schmiedhofl Maria Alm

Appartement in Maria Alm

Deze mooie, comfortabele appartementen liggen verdeeld over twee gebouwen in Maria Alm: Dorfresidence en Residence Schmiedhofl, op 400 meter van elkaar verwijderd. Het dorpscentrum van Maria Alm met diverse winkels, restaurants en bars vind je op 100-400 meter van je appartement. De piste en Natrun Dorfj@t skilift zijn gelegen op 120-600 meter. Vanaf het bergstation kun je skien naar het beginpunt van de 'Konigstour' skitocht, deze loopt via Dienten naar Muhlbach en weer terug naar Maria Alm! Direct naast Dorfresidence bevindt zich het bijbehorende hotel met o.a. de receptie en een ontbijtruimte. In de appartementen is broodjesservice mogelijk. In beide residences is een skiberging en er zijn parkeerplaatsen. In Residence Schmiedhofl is tevens een lift en een parkeergarage aanwezig.

  • € 1015
  • 4-sterren Appartement
  • personen
Dorfresidence & Residence Schmiedhofl, Appartement voor  personen in Maria Alm


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Chalet.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Maria Alm

Appartementen Maria Alm

Appartementen Maria Alm
vanaf 425,00 EURO
Bekijk Appartement

Panorama Appartement Maria Alm

Panorama Appartement Maria Alm
vanaf 658,43 EURO
Bekijk Appartement

Klinglerau

Klinglerau
vanaf 356,29 EURO
Bekijk Appartement

Dorfresidence & Residence Schmiedhofl

Dorfresidence & Residence Schmiedhofl
vanaf 1015 EURO
Bekijk Appartement

Panoramablick Maria Alm

Panoramablick Maria Alm
vanaf 724,00 EURO
Bekijk Appartement

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Maria Alm is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, veelzijdig en het is perfect om te wintersporten in Maria Alm. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een pension, appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel de juiste accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.