Uitgebreide informatie over Appartement Chalet Sonnberg in Dienten. Appartement voor 12 personen in Dienten Uitgebreide informatie over Appartement Chalet Sonnberg in Dienten. Appartement voor 12 personen in Dienten
Appartement Dienten

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Dienten

Chalet Sonnberg Dienten

Appartement in Dienten

Dit zeer luxe en compleet gerenoveerde chalet is gezellig en met hoogwaardige materialen ingericht. In de woning beschikt u over maar liefst zes slaapkamers, een grote woonkamer, drie badkamers en een schitterende open keuken voorzien van alle apparatuur. Ook beschikt de skiberging over skischoenverwarmers.

Door de centrale ligging heeft u de auto niet nodig. U bent hier namelijk direct aan de lift en de piste. Daarnaast ligt het centrum van Dienten met diverse gezellige restaurants en enkele winkeltjes op loopafstand. Kortom de ideale locatie voor een schitterende vakantie.

  • € 831,00
  • 4-sterren Appartement
  • 12 personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Dienten

Anni

Anni
vanaf 1091,37 EURO
Bekijk Appartement

Peter A

Peter A
vanaf 335,57 EURO
Bekijk Appartement

Peter B

Peter B
vanaf 335,57 EURO
Bekijk Appartement

Chalet Sonnberg

Chalet Sonnberg
vanaf 831,00 EURO
Bekijk Appartement

Emma Top 1

Emma Top 1
vanaf 399,00 EURO
Bekijk Appartement

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Dienten is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, veelzijdig en het is perfect om te wintersporten in Dienten. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een pension, appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel de juiste accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.