Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Dorfli in Muhlbach. Appartement voor 10 personen in Muhlbach Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Dorfli in Muhlbach. Appartement voor 10 personen in Muhlbach
Appartement Muhlbach

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Muhlbach

Appartement Dorfli Muhlbach

Appartement in Muhlbach

Appartement Dorfli bevindt zich op de eerste verdieping van een mooi landhuis, op 930 meter hoogte en aan de zuidkant van Muhlbach. Op ca. 400 meter afstand is de halte van de skibus. Naar de dichtstbijzijnde skilift is het ca. 1 km, je hebt vanaf hier directe aansluiting tot het gehele skigebied van Muhlbach en Dienten. Het centrum van Muhlbach is te voet te bereiken. Hier vind je diverse winkels en een supermarkt. Ook kun je hier terecht voor een hapje eten of een drankje. Bij appartement Dorfli is parkeergelegenheid.

  • € 1515,00
  • 3-sterren Appartement
  • 10 personen
Appartement Dorfli, Appartement voor 10 personen in Muhlbach


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Chalet.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Muhlbach

Muhlbach Lodge 1

Muhlbach Lodge 1
vanaf 1359,01 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Dorfli

Appartement Dorfli
vanaf 1515,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Sonnenhang

Appartement Sonnenhang
vanaf 655,00 EURO
Bekijk Appartement

Sonnenhang

Sonnenhang
vanaf 422,0 EURO
Bekijk Appartement

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Muhlbach is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, veelzijdig en het is perfect om te wintersporten in Muhlbach. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een pension, appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel de juiste accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.