Uitgebreide informatie over Appartement Anni in Dienten. Appartement voor 8 personen in Dienten Uitgebreide informatie over Appartement Anni in Dienten. Appartement voor 8 personen in Dienten
Appartement Dienten

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Dienten

Anni Dienten

Appartement in Dienten

Dienten is een gezellig bergdorp midden in het skigedied Hochkonig dat zich uitstrekt van Muhlbach tot aan Maria Alm. Dit middelgrote skigebied telt 150 km aan skipistes en is centraal gelegen tussen de bekende skigebieden van Saalbach-Hinterglemm (40 km), Flachau (35 km) en Bad Gastein (35 km). Een vakantie in de zomer is ook zeker de moeite waard. De prachtige omgeving telt vele wandel- en mountainbike routes van verschillende niveau s. Je verblijft op de gehele begane grond van het huis van de eigenaar die zelf op de 1e verdieping woont. Het appartement is ruim en comfortabel. 1 slaapkamer heeft een eigen badkamer. De overige twee slaapkamers delen een badkamer. De grote woonkeuken biedt voldoende plaats aan acht personen.

  • € 1041,99
  • -sterren Appartement
  • 8 personen
Anni, Appartement voor 8 personen in Dienten


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Belvilla) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Dienten

Anni

Anni
vanaf 1041,99 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Almhof

Appartement Almhof
vanaf 1090,00 EURO
Bekijk Appartement

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Dienten is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, veelzijdig en het is perfect om te wintersporten in Dienten. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een pension, appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel de juiste accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.